Creativiteit en kwaliteit
daar streef ik naar.

Stijl

je eigen product

Elk ontwerp op maat start met een goed gesprek.
Wat wens je bij jouw droomproject? Waar dient jouw tas, accessoire, meubel,grafische creatie... bij te passen? Wat is jouw kledingstijl? Hoe ziet jouw interieur eruit?

Door te luisteren naar jouw vragen en wensen in mijn atelier of in een gezellige bar, leer ik best hoe ze in te vullen.

Samen kunnen we jouw perfecte en gepersonaliseerde producten vormgeven.

Let the design games begin!

verklaring van vakmanschap

De fijnste ledervellen worden met de hand uitgesneden. Elk product wordt in mijn atelier in België met passie en precisie met de hand gemaakt.

De kwaliteit van tassen of lederwaren start met de kwaliteit van zijn componenten. Ik selecteer dan ook de fijnste ledersoorten en duurzame fournituren, volgens uw (kleur)voorkeuren.

Vakmanschap is meer dan een slogan. Het is de gedeelde kennis van professionelen, opdat elke tas of lederen accessoire volgens de standaard van 'haute maroquinnerie' geproduceerd zou worden.

Het manuele uitsnijden en afschuinen van zijkanten, vraagt meer tijd en energie; maar het is een must om een product te creëren van topkwaliteit en met een uniek karakter.

maatwerk & productie

Er is een groot voordeel bij mijn maatwerk-benadering. Ik kan een scala aan variantes aanbieden op uw vraag. The sky is the limit; aarzel dus niet om me te contacteren om me te bezoeken in mijn atelier en jouw ledersoort & -kleur te specifiëren,...

Ik gebruik mijn creatieve en technische ervaring. U kan uit een range van patronen, modellen, ledersoorten and fournituren kiezen ter plaatse; om jouw tas of accessoire volgens jouw stijl vorm te geven.

slow fashion

Ik maak "Slow Fashion". De ‘Slow Movement’ startte in Italië als een protest van 1 man tegen de fast food industrie mid 1980's. Momenteel is het een cultureel fenomeen in de voedsel-, design-, reis- en modewereld. Investeer in (gepersonaliseerde) kwaliteit en steun zo kleinere artisanale ondernemingen.

Hoeveel tijd vraagt maatwerk?

Er is een minimale wachttijd om een bestelling klaar te maken 'klaar voor verzending' van 4 weken voor accessoires en 8 weken voor handtassen. Er is steeds een kleine voorraad accessoires aanwezig in mijn atelier, dus deze kan je meteen meenemen indien deze je behagen. Contacteer me gerust indien u vragen heeft bij te behalen deadlines - lees commmunie- & trouwfeesten om helemaal rock-top te gaan met jouw net geselecteerde tenue. Maatwerk-tassen vragen iets meer tijd, 12 a 16 weken, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp.

Cadeaubon

De cadeaubon is onbeperkt geldig.
Als u de bon slechts gedeeltelijk opgebruikt bij uw aankoop, dan ontvangt u een nieuwe bon met het resterende bedrag.
U bepaalt zelf de waarde van uw cadeaubon, van € 20 tot €250 per bon.
Cadeaubonnen worden gratis verzonden.